Husk utdanningsseminaret for IGS – 6. oktober. Kanskje fysisk? Hybrid-isk? PÅMELDING HER!

fra Edvin Schei:

Kjære alle ved IGS!

Om ikke lenge arrangerer IGS sitt halvårlige utdanningsseminar. Nå i våre inspirerende nye lokaler i Alrek – kan vi håpe?

Seminaret varer fra kl 13 til 16, med lunsj 1230.
https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=8996692

Og selvsagt blir det høy deltakeraktivering, det får vi mest ut av!

For sikkerhets skyld får du en lenke til zoom:

Topic: Utdanningsseminar IGS
Time: Oct 6, 2020 12:30 PM Copenhagen
https://uib.zoom.us/j/62773983365
Meeting ID: 627 7398 3365
Password: 0g367l57

 

PROGRAM:

Mange av oss har lært en hel del siden sist vi møttes i april, men ingen av oss er utlærte, verken på de teknologiske eller de læringsmessige utfordringene. Med forbehold om endringer, vil vi sette lys på følgende temaer:

  • Hva tenker studentene? Vi får høre studenterfaringer og konkrete eksempler – om aktive læringsformer, studenter som undervisere og veiledere, og studenter som tekniske hjelpere i innviklet hybrid-undervisning, med noen i salen og noen på skjerm. Hva slags råd har de til oss undervisere, med våre ulike fag og oppgaver? Hvordan får vi studenter til å forberede seg til undervisning?  Og hva tror de vi kan gjøre for å ivareta studenters ve og vel i koronatider?
  • Hva tenker vi, underviserne? Hvordan bruker vi digitalt verktøy på måter som er engasjerende, deltakeraktive, varierte og gir varig læring? Hva slags pedagogiske erkjennelser har vi utviklet det siste halvåret? Hvor famler vi, hvordan kan vi finne ut av hva vi trenger, hva slags opplæring, tips, råd, ressurser og ledelse trenger vi?

Sett av tiden, 22. april 1230-1600!

Hilsen Edvin Schei
Professor i allmennmedisin
Utdanningsleder IGS