Fra RCN: Alle temaene til februarutlysningene på plass

(1) Neste års store utlysninger for forskningsorganisasjoner har frist 10. og 17. februar. Alle temaene i utlysningene er nå på plass. I november kommer de også på engelsk.

Du kan opprette søknad fra 16. desember, og fram til da kan det komme enkelte justeringer i utlysningene. Les mer

(2) Webinar om søknadene: 10. nov. kl. 14-15

Fra Bjarne Robberstad 5.11.2020:

**If you are planning to develop a proposal for the February call of the Norwegian Research Council, please pay attention to the information below, that you have received also earlier. Please do this ASAP even though the deadline is already passed. 

NFR sin hovudsøknadsfrist er 10. februar (FRIPRO), medan ein kan søke om pengar til kompetanse- og samarbeidsprosjekt med frist 17. februar.  Sjå vedlegget med informasjon om desse utlysingane, som har mange relevante moglegheiter for våre fagmiljø.

Eksternfinansiering er svært viktig for IGS og fakultetet, og vi ynskjer å tilby søknadsstøtte.  Her finn du informasjon om 3-stegs prosedyrene for å sende inn søknader om eksternfinansiering som utgår frå IGS: https://www.uib.no/igs/97688/s%C3%B8knadsprosesser-ved-igs

Dei tre stega er:
  1. I planleggingsfasen: Ta kontakt med forskningsrådgiver Ramune Midttveit og prosjektøkonom for å komme godt i gang med å spisse og tilpasse søknaden til utlysningen. For desse to utlysingane skal du bruke dette skjemaet:  https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=9302779  NB: Kort frist (1. november). Dette beklager vi.  Men til gjengjeld er skjemaet ekstremt enkelt å svare på.  Dersom du er i tvil om du kjem til å søke kan du krysse av for det også.
  2. Senest en måned før søknadsfristen sender du inn dette meir detaljerte skjemaet: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=6225015 Du får deretter tilsendt budsjettmal for den aktuelle utlysningen. Samarbeid med prosjektøkonomen om å sette opp budsjett.
  3. 1 uke før frist: Send søknad og budsjett som er kvalitetssikret av prosjektøkonom til instituttleder for godkjenning. Kopi til administrasjonssjef og prosjektøkonomen som har satt opp budsjett for deg.

Les mer herHovedutlysningen ved Norges forskningsråd 2021

Beste helsing forskingsadministrasjonen ved IGS
Ramune, Ingvild og Bjarne