Informasjon om D12 Bybanen Utbygging

Fra Bybane Utbygging

Sender dere litt informasjon om hvordan tunellproduksjonen skrider frem i området Fløen-Haraldsplass;

Vi har nå kommer rundt 180meter inn i fjellet fra Fløensiden i retning mot Haraldsplassen/Haukeland. Legger ved en skisse som viser hva som gjenstår av tunellsprenging(det med rødt gjenstår) Forventet gjennomslag i slutten av mars.
Fjellet har ikke vært helt på vår side og vi har vært nødt til å redusere salvelengden som sprenges daglig. Inn i mellom mister vi en salve om dagen siden vi ikke få gjort oss ferdig med forberedende arbeid dagen før.

Siden vi er så langt inn i fjellet og borte i fra bebyggelse nå, kommer vi til å utvide boringen utover natten for å kunne sprenge hver dag. Dette gjøres for å komme fortere i mål og redusere lengden for støyende aktiviteter i området.

De som har bostedsadresse i aktuelt område vil få dette sms varselet fra Bergen kommune sin vaktsentral ila dagen;
Bybanen Utbygging, ved entreprenør Skanska Norge, ønsker å utvide tidsrom for boring av tunellsalve nattestid for å kunne øke fremdriften, og dermed redusere tidsperioden på de støyende arbeidene. Tunnelboringen foregår nå i et område med lite bebyggelse, og vi tror derfor at dette i liten grad vil merkes av naboer. Vi beklager dersom dette likevel medfører ulemper, og ønsker da tilbakemelding pr. mail eller telefon. Mailadressen er; BybanenD12@skanska.no eller; Bybanen.utbygging@vlfk.no;
For akutt behov for kontakt kan dere ringe vår vakt telefon på nr. 920 93 832
Mvh Bybanen Utbygging og Skanska Norge

Dere kan også finne informasjon på Bybanen utbygging sine nettsider.