IGS Day 20 May 2020

Read some highlights and access the presentations


Mark your Calendars!

IGS Day will be held as planned 20 May – but will be shorter and via Zoom.

20 May, 13:15 – 15:15


From Bjarne Robberstad:

Program instituttets dag_20 May 2020-final

På vegne av forskingsutvalet ønsker eg alle hjarteleg velkommen til Instituttets dag, som i år vil bli holdt på Zoom. Temaet for dagen blir brukarmedverking i forsking, og vi har fått på plass gode og svært relevante innleiarar som vil dele tankar og erfaringar om dette. Brukarmedverking blir tillagt stadig meir vekt ved vurdering av forskingssøknader, så dette er matnyttig.

Dear all, the research committee at IGS cordially invite you all to the day of the department. The overarching theme will be User involvement in research, which is being emphasises increasingly by funders when assessing research proposals. Please join by using the link below.

Join Zoom Meeting (recommended)
https://uib.zoom.us/j/62013385604?pwd=cjEwTE5OTTJwU2pPVjhRQmxCRlltdz09

Meeting ID: 620 1338 5604
Password: 2j9*3!uR