Kantinen er gjenåpnet i ÅV17/Cafeteria open again in Årstadveien 17 and 19

fra Guri Rørtveit:

En liten stemningsrapport fra Alrek:

Kantiner har åpnet igjen etter å ha vært stengt siden i høst – se bilde! Åpningstider: 09.30 – 14.30 mandag – fredag i Alrek, og 0930-1415 på Odontologen.

Denne uken har studentene strømmet til bygget i ÅV17 og fyller møterom og mellomrom med god avstand. De trenger å komme ut av hyblene og treffe hverandre, og det er rørende å høre hvor glade de er for å få være her. Det er fint å kunne tilby dem gode steder å være nå.

For oss ansatte er det ikke lenger påbud om hjemmekontor, men oppfordring til det. Snakk med din nærmeste leder dersom det er vanskelig for deg å jobbe hjemmefra, så finner dere en god løsning. De som trenger å sitte på Alrek av og til, bør gå eller sykle til jobb hvis mulig. Parkeringsplassene bør vi overlate til de som ikke kan komme seg på jobb på annet vis.

Det er altså fortsatt hjemmekontor som er hovedregelen. Det er likevel lys i sikte, både ute og inne 😊