Invitasjon til lunsjseminar med Preben Aavitsland tirsdag 1. desember

Preben Aavitsland vil komme til Alrek og vil delta på et lunsjseminar om infeksjonsepidemiologi 1. desember. Vi starter med å servere lunsj fra kl. 11:30 og selve seminaret starter kl. 12:00. Seminaret er i regi av forskerskolen ved IGS, og i første omgang vil ph.d.- og postdok-kandidater bli prioritert. Ellers er det førstemann til mølla. Aavitsland er en nasjonal ressurs ifht folkehelse og smittevern, og vil i seminaret dele tanker om den pågående covid-19 pandemien.  Seminaret blir uformelt med god mulighet for kommentarer og spørsmål. Les bloggen sine.

Pga. begrenset plass og smitteverntiltak er det fint om de av dere som ønsker å delta melder dere på i registreringsskjemaet under.

Sted: Alrek, Midgard
Tid: 1. desember kl. 11:30 – 12:30

Påmelding: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=9009405